JÓGA V ZŠ NERUDOVA, ŘÍČANY V PRAHY

V rámci hatha jógy “Similiris” se důraz klade na práci s tělem, dechem a myslí. Maximálním zapojením těla, střídavým napínáním a uvolňováním spojeným se správným dýcháním a zapojenou pozorností se seriál ásan stává meditací v pohybu.

Po úplném aktivování těla je hodina zakončena relaxací a vědomým obnovováním. Účinky takového programu cvičení pocítíte hned už po první hodině jógy.

Cvičení hatha jógy Similiris mají vliv na všeobecné zlepšení psychického i fyzického zdraví. Normalizují se všechny tělesné funkce, zlepšuje se metabolismus, posiluje se soustředění, podporuje se správné držení páteře, zlepšuje se vědomí, psychická a rozumová vyrovnanost. Cvičení jógy Similiris v každodenním životě vedou k účinnějšímu a kvalitnějšímu plnění denních povinností.

Cvičení jsou přizpůsobena jak lidem, kteří se teprve s jógou seznamují, tak i těm, kteří už s ní mají nějaké zkušenosti. Program Similiris je připraven tak, že ho mohou provádět všichni bez ohledu na pohlaví nebo věk. Doporučuje se všem dospělým, dětem, mladým i starším. Ať se cvičení jógy stane i vaším zdravým zvykem!

Lekce vede lektorka Evropské federace jogy: Mgr. Brankica Kubátová, Ph.D.
Kde: ZŠ Nerudova, Říčany u Prahy
Kdy: ÚT a ČT od 18:15 do 19:45
Info: joga.ricany@gmail.com
Tel.: 773 661 206
www.ceskafederacejogy.cz
www.yoga-federation.eu

Comments are closed.